Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Andere


100 miljoen euro EU-subsidie voor stierengevechten

Vers van de pers: De Spaanse stierengevechtenindustrie krijgt jaarlijks meer dan 100 miljoen euro aan Europese subsidies - ondanks het feit dat de meerderheid van de EU-burgers, waaronder 78% van de Spanjaarden, het stierenvechten niet ondersteunt.

Al in 2013 publiceerde de coalitie van de Catalaanse politieke partijen ERC en Catalunya Sí een rapport waarin gesteld werd: 'We gaan er vanuit dat jaarlijks zo'n 571 miljoen euro aan stierenvechten wordt uitgegeven door de verschillende Spaanse overheden, waarvan niet minder dan 129 miljoen euro door de EU wordt opgehoest in het kader van het CAP (Common Agricultural Policy)'

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)