Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Andere


33 mio euro budget voor strategische transformatiesteun in 2016

De Strategische Transformatiesteun (STS) werd gelanceerd op 1 oktober 2013. Deze maatregel ondersteunt investerings- en opleidingsprojecten in Vlaanderen. Het steunsysteem is, in vergelijking met de vroegere strategische investeringssteun, toegankelijker voor kleine en middelgrote ondernemingen door een forse verlaging van de instapdrempels.

In 2015 werden 102 steundossiers ingediend, waarvan 61 werden goedgekeurd. In totaal werd er een steunbudget van 39,4 miljoen euro toegekend. Voor 2016 werd een budget van 33 miljoen euro voorzien.

Indien u een dossier wenst in te leiden, kunt u ons uiteraard steeds contacteren.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)