Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Andere


9 mio euro investerings- en opleidingssteun voor 11 Vlaamse bedrijven

De Vlaamse Regering heeft 569.000 euro strategische transformatiesteun toegekend aan Mercury Flooring nv in Waregem. Mercury Flooring is Europees marktleider voor deurmatten en ingangsmatten voor binnen- en buitentoepassingen. 

Tevens werd 1,6 miljoen euro strategische transformatiesteun toegekend aan de Smet Group in Dessel. De Smet Group is een familiebedrijf met ongeveer 400 werknemers, dat gespecialiseerd is in ondergrondse technieken: bemalingen, verticale boringen, waterbehandeling, bodemenergie, microtunnelling, tunnelboringen met segmenten, rioolrenovatie en funderings- en consolidatietechnieken.

Verder werd de afgelopen weken strategische transformatiesteun toegekend aan volgende bedrijven: Chillfis nv in Schoten (700.000 euro), Studio 100 nv in Schelle (593.000 euro), Rursus nv in Brugge (1,25 miljoen euro), Joseph Bricks bvba in Hasselt (678.000 euro), Dockx Rental (589.000 euro), Dockx Logistics (442.000 euro) en Emporia Invest (557.000 euro) in Wilrijk, Veriac nv (569.000 euro), Veritas nv (338.000 euro) in Kontich, en Comics Station Antwerp nv (1,25 mio euro).

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)