Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Andere


Maximale steunintensiteit (tot 30%) in zones met een gestimuleerde stedelijke economie

Uw onderneming kan tot 30% steun krijgen indien zij een algemene investering doet in een zone met gestimuleerde stedelijke economie (ZEUS) en indien ten minste 30% van het personeel, met uitzondering van uitzendkrachten, ten minste 6 maanden vóór de steunaanvraag in een dergelijke zone gedomicilieerd is en een contract van onbepaalde duur heeft of een contract van bepaalde duur van ten minste drie jaar.

Om te weten of uw bedrijf in zo'n gebied ligt, kunt u contact met ons opnemen...

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)