Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Andere


Nieuwe bonussen voor handelszaken of vervanging van een Euro 3-norm bedrijfsvoertuig

Uw onderneming, waarvan de maatschappelijke zetel in Brussel gevestigd is, kan genieten van een premie van 3.000 euro voor de vervanging van een lichte bedrijfswagen (N1) die ingeschreven is in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en die binnenkort niet meer in het Gewest zal mogen rijden. In 2019 wordt de premie betaald voor het vervangen van een Euro3/lll diesel voertuig dat niet meer zal mogen rijden in de LEZ vanaf 1 januari 2020. In 2020 en 2021 is de premie beschikbaar voor Euro 5/V, 5a of 5b diesel-, benzine- of aardgasvoertuigen van de Euro ll/2-norm. Uw vennootschap (KMO) kan tot 3 premies per jaar genieten betreffende nieuwe of tweedehandse voertuigen die worden aangekocht bij een beroepsbeoefenaar wiens activiteit betrekking heeft op de verkoop van dergelijke voertuigen. Dieselvoertuigen vallen hier niet onder.

In het geval van een onderneming in Brussel en op basis van een verslag van een erkende bedrijfsrevisor kan het Gewest u tot 15.000 euro terugbetalen op de waarde van de uitrusting en het materiaal.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)