Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Andere


Ruim 6 mio euro transformatiesteun voor 7 Vlaamse bedrijven

De Vlaamse Regering kende recent strategische transformatiesteun toe aan volgende bedrijven:

- 521.000 euro aan Gardec-S.D.S. nv in Brugge;

- 720.000 euro toe aan Deceuninck nv in Hooglede, voor opleiding personeel naar aanleiding van het bouwen van nieuwe productielijnen op het vlak van PVC-verwerking; 

- 880.000 aan Reynaers Aluminium nv in Duffel;

- 735.500 euro aan de Tiense Suikerraffinaderij nv in Sint-Pieters-Woluwe. Gezien de nieuwe installaties en machines hoogtechnologisch en hoog geautomatiseerd zijn, zullen de expertise en skills van de werknemers door opleiding moeten worden uitgebreid en opgewaardeerd;

- 553.500 euro aan Crea nv in Roeselare;

- 2 mio euro aan Vynova nv in Tessenderlo;

- 519.000 euro aan Verstraete In Mould Labels in Maldegem, voor opleiding personeel naar aanleiding van de bouw van een nieuw bedrijfsgebouw op de site in Maldegem met extra productieruimte.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)