Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


40% premie voor uw investeringen in materiaal dat uw circulaire activiteit bevordert

De premie is bestemd voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn in bepaalde sectoren en waarvan het maatschappelijk doel bestaat in het verrichten van circulaire activiteiten.


Het aangekochte materieel moet :

  • rechtstreeks toestaan :
    • hetzij voorwerpen of restmaterialen te verzamelen, te sorteren, op te slaan en nuttig toe te passen, anders dan in de vorm van energie (uitsluitend reparatie of vervaardiging van producten) ;
    • ten minste 20% van de kosten van grondstoffen te besparen, met uitzondering van energie- of waterbesparende apparaten.
    • minimaal 5.000 euro kosten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen...

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)