Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


40% subsidie voor het beveiligen van uw vestiging

Om uw bedrijf te beschermen tegen inbraken van buitenaf, kan uw bedrijf in aanmerking komen voor steun die 40% dekt van de uitgaven voor een alarmsysteem, een mechanisch beveiligingssysteem: rolluiken, roosters, omheiningen, enz., en een videobewakingssysteem: elektronische en videocamera's.

Per vestigingseenheid is slechts één veiligheids-subsidie mogelijk.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)