Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


5.000 € bonus om uw website of e-commerce platform te ontwikkelen

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent steun toe van 40 tot 60% aan micro-, kleine en middelgrote ondernemingen die een beroep doen op een externe consultant voor :

  • de creatie of het herontwerp van een website of een platform voor e-commerce
  • de lancering, positionering of herpositionering van onlineverkoop;
  • voor een audit en/of optimalisatie van een website of e-commerce platform.

De dienstverlener die de missie uitvoert, moet gespecialiseerd zijn op het betreffende gebied en ten minste twee jaar consultancy-activiteiten hebben uitgevoerd.
Het maximumbedrag van de steun is 5.000 euro, per onderneming, per kalenderjaar.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen...

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)