Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Innovatie


Agentschap Ondernemen en IWT worden één

Uit de beslissingen van de Vlaamse Regering dd. 18 september jl.- Het regeerakkoord 2014-2019 voorziet de integratie van het Agentschap Ondernemen en het IWT in het nieuwe Agentschap Innoveren en Ondernemen. In dit kader keurt de Vlaamse Regering principieel het besluit goed over de ontbinding zonder vereffening van het Agentschap IWT en tot regeling van de overdracht van zijn activiteiten aan het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Over dit besluit wordt nu eerst nog advies ingewonnen van een aantal diensten en organismen.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)