Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


Bestelformulier ? Koopakte? Denk na voor je tekent! (Brussel)

Het is absoluut noodzakelijk een subsidiedossier in te dienen 30 dagen vóór de ondertekening van materiaal- en werkorders. In het geval van een investering in onroerend goed, de aankoop van grond of een gebouw, kan het subsidiedossier daarentegen 30 dagen vóór de ondertekening van de koopakte worden ingediend!

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)