Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


Investeringssteun tot 50% voor startende ondernemingen

Elke onderneming (met uitzondering van grote ondernemingen en bepaalde activiteiten) waarvan de operationele zetel zich in Brussel bevindt en die minder dan vier jaar bij de Kruispuntbank van Ondernemingen is ingeschreven, kan in het kader van haar oprichting een aanvraag voor investeringssteun indienen en een subsidie krijgen tot 30% voor investeringen in onroerende goederen (aankoop van een gebouw, inrichtingswerkzaamheden), meubilair, uitrusting, bedrijfsvoertuigen, die nodig zijn voor haar beroepsactiviteit. Andere specifieke steun, tot 50%, kan worden aangevraagd in het kader van de beveiliging van het gebouw, de opleiding van het personeel of de beheerder, de creatie van een website, het op peil brengen van de voorzieningen, enz.

 

Voor meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)