Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Innovatie


"Me too?" "No way."

Kmo's kunnen, indien zij in hun bedrijf nieuwe kennis willen opbouwen met het oog op innovatie, in het kader van het IWT een kmo-innovatieproject indienen. Let wel: kopiëren van wat anderen reeds doen - zg. 'me too'-projecten - wordt niet gesubsidieerd.

 

De kmo in kwestie kan in het project samenwerken met andere bedrijven (zelfs grote ondernemingen!) en/of met onderzoeksinstellingen uit binnen- en buitenland. Zowel technologische als niet-technologische aspecten kunnen aan bod komen.

 

Een kmo-innovatieproject duurt maximaal 24 maanden; de begroting bedraagt minstens 50.000 euro. De subsidie bedraagt tot 35% van de kosten, met een maximum van 250.000 euro. Jaarlijks kan een bedrijf 2 innovatieprojecten realiseren.

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)