Ontvang onze nieuwsbrief

Vlaanderen Innovatie


Strategische transformatiesteun gaat digitaal

De Vlaamse overheid betaalt tot 1 miljoen euro steun aan ondernemingen voor het realiseren van een innovatief transformatieproject. Deze transformatieprojecten bestaan uit een investerings- en een opleidingsdeel. De subsidie voor het investeringsdeel kan oplopen tot 10% van het investeringsbudget, de subsidie voor het opleidingsdeel tot 25% van het opleidingsbudget.  

Door KMO’s dient een minimum investering van 1 miljoen euro te worden gerealiseerd. Voor het opleidingsdeel wordt een minimum budget van 100 000 euro vooropgesteld.

Grote bedrijven kunnen eveneens genieten van de opleidingssteun voor opleidingen in het kader van een transformatieplan. Deze grote bedrijven komen ook in aanmerking voor de subsidie op het investeringsdeel indien:

-          de onderneming in een zg. ontwikkelingszone gevestigd is

-          de onderneming investeert in een, voor de onderneming, nieuwe economische activiteit

Sinds begin 2018 gebeurt de indiening van uw aanvraag volledig digitaal. Voor de voorbereiding van uw dossier kunt u steeds bij ons terecht.

Plant u een transformatieproject uit te voeren, maar twijfelt u eraan of u in aanmerking komt voor deze of andere subsidiemaatregelen, aarzel dan niet ons te contacteren via onderstaande link.

(Toegevoegd op 30/03/2018)

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)