Ontvang onze nieuwsbrief

Brussel Investeringen


Tot 80.000 euro premie voor uw verplichte investeringen in geval van buurtoverlast, vervuilde terreinen of voor uw beplantingen, daken en groene gevels

Uw bedrijf kan profiteren van een bonus van 40% als uw investering vereist is door een rechterlijke of administratieve beslissing, norm of vergunning, als deze betrekking heeft op een van de volgende gevallen:

  • Burenoverlast (problemen met zicht, licht, lawaai of verlichting);
  • sanering van verontreinigde terreinen of behandeling van verontreinigde bodems;
  • beplanting, groene daken en gevels, op voorwaarde dat zij geen 
    geen stedenbouwkundige last inhoudt;
  • minimaal € 5.000 kost

De steun voor beplanting, groendaken en gevels is ook beschikbaar voor grote ondernemingen die in Brussel zijn gevestigd.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen...

Ontvang onze nieuwsbrief

  

 

Sinds 1994 begeleidt Deucalion Belgische ondernemingen in hun betrekkingen met de Vlaamse, Waalse, Brusselse en Europese overheid. Vaak voeren onze klanten investeringsprojecten uit, of projecten met een innovatief of ecologisch karakter, en zijn zij op zoek naar ondersteuning vanwege de overheid. Deucalion zorgt er, als bevoorrechte partner, voor dat de communicatie tussen de onderneming en de overheid op een optimale wijze verloopt.

 

Meer specifiek is Deucalion 25 jaar Belgisch marktleider in subsidie-adviezen, waar zij zowel in het Vlaamse, Waalse als Brussels Hoofdstedelijk Gewest bemiddelt voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen. Dit betekent dat Deucalion ook voor uw bedrijf volgende activiteiten kan ontwikkelen:(...)